Nehogy egy kifogyott patron árnyékolja be a kiállítás sikerét!

Egy tengerimalac kiállításon bizony elkerülhetetlen egy megbízható nyomtató jelenléte. Egyrészt a kiállítóknak is előnyös a kezébe adni egy részletes programot és eligazítást minden fontos tudnivalóról. Másrészt a látogatók számára is kell tájékozódási információt juttatni akár szórólapok, akár a falakra ragasztott feliratok formájában. Ezzel segítenek megtalálni az egyes helyiségeket vagy éppen a büfét vagy a mosdót.

Az eseményre érdemes tartalék nyomtatópatront is beszerezni, ráadásul a nyomtatoalkatresz.hu igazán készséges: Patron | Ingyenes Kiszállítás! Így nem érheti a szervezőket az a kellemetlen meglepetés, hogy az utolsó órákban az előkészületek kellős közepén egy kifogyott patron rettenetes helyzetet teremtsen. Még belegondolni is rossz, mi történne egy ilyen szituációban. A legközelebbi nyomtatást vállaló szolgáltató több kilométerre található, az előkészülés estéjén talán már be is zárt. Nincs más hátra, a reggeli nyitásig nem lehet várni, jönnek a kézzel, alkoholos filccel pingált feliratok, a szórólapok elmaradnak, a tájékoztató lapok kiosztása helyett e-mailes tájékoztatást kapnak a résztvevők.

Elég szánalmas összkép! Minden kiállításszervező rémálma. Éppen ezért mindenki törekszik elkerülni bármi hasonlót, ezért jó előre gondoskodik a megfelelő tartalék patronról. A nyomtatoalkatresz.hu részéről a Patron | Ingyenes Kiszállítás alapszolgáltatás, ami már a megrendelés bruttó 5000 forintos alsó határától automatikusan jár a megrendelőnek. Így alapos felkészüléssel kizárt egy hasonló tragédia, a tengerimalac kiállítás előkészületei zökkenőmentesen folyhatnak.