Az epilálás nem is olyan durva, mint amilyen ijesztőnek tűnt

epilátor

Amikor a tengerimalacok a hátukra dobják magukat, és teljesen kinyúlva alszanak, mindig kilóg a csupasz lábuk, ezen mindig nagyon jót szoktunk nevetni a tesómmal. A lábukról az jutott eszembe, hogy milyen jó, hogy nekik nem kell szőrtelenítéssel foglalkozni, nálam ez állandóan problémát jelent.

Tesóm ekkor mondta, hogy próbáljam ki az epilálást, mert hosszan tart, és nem is annyira durva, mint amilyen ijesztőnek tűnik. Át is küldte nekem a Bestmarktnak az oldalát, ahol ő maga is beszerezte az epilátorát. Nagyon meglepődtem, hogy milyen sok lehetőség közül lehet választani. Csak ezen az oldalon 118 lehetőség jelenik meg az epilátor kifejezésre. A bal oldalon láttam, hogy vannak különböző opciók, amik közül lehet választani. Szemet szúrt, hogy van nedves vagy száraz bőrre használható epilátor. Ez teljesen új infó volt számomra, eddig nem is tudtam, hogy lehet nedves bőrön is használni, teljesen biztos voltam benne, hogy csak száraz bőrön lehet használni az epilátort, de ennek az apró beállításnak köszönhetően megtudtam, hogy van olyan is, amit nedves bőrön lehet használni.

Azon is nagyon meglepődtem, hogy milyen különféle csomagok is kaphatók, nem csak sima epilátorok vannak, hanem lehet olyanok közül is választani, amikhez különböző tartozékokat adnak. Van olyan, ahol az epilátoron kívül trimmelő fejet, borotva fejet és különböző hatékonyságot növelő feltétet is adnak.

Azon kívül, hogy itt gyorsan képbe kerülhettem az epilátorok árazását illetően, azt is megtudtam, hogy ezen az oldalon több olyan termék is van, amit hivatalos magyarországi márka képviseletként garanciális feltételekkel árusítanak. Plusz pont volt, hogy még olyan emblémát is kapott ez a webáruház, amit már biztos ti is láttatok más oldalakon, ez az árukeresős megbízható bolt plecsni. Ez tök jó, mert eddig nem ismertem ezt az oldalt, és ez így eléggé bizalomnövelő, meg persze az is előnyös, hogy tesóm ajánlotta. Így biztos lehettem abban, hogy nem egy átverős oldalról van szó.

Ami nagyon bejött, hogy van egy összehasonlítás funkció is az oldalon, aminek köszönhetően tök gyorsan össze tudtam hasonlítani a szimpatikus epilátorokat, így egy lapon láthattam a legfontosabb információkat a kiválasztott epilátorokról. Ez nagyon sokat segít abban, hogy a számomra legjobb terméket tudjam kiválasztani, szóval ti is próbáljátok ki bátran ezt az összehasonlítás funkciót, ha több termék is szimpatikussá válik.

A megrendelés leadása után pár nap múlva már meg is kaptam a futártól a terméket, úgyhogy már el is veszítettem az epilálási szüzességemet, ha van ilyen, egyáltalán nem olyan fájdalmas, mint ahogy azt elképzeltem, sokkal gyengédebb az egész, és nem olyan kellemetlen. Ráadásul azt mondják, hogy minél többször csináljuk, annál előbb megszűnik az a minimális kellemetlenség, amit az elején lehetett érezni.