Egy kézitáska lehet praktikus?

kézitáskák

Lassan már elég jól táncolok anyám idegein, de hát mit volt mit tenni? Néhány nappal ezelőtt teljesen véletlenül betévedtem egy állatkereskedésbe, ahol egy kis tünemény szinte könyörgött a szemeivel, hogy hozzam haza. Én meg mernék rá esküdni, hogy képesek erre, mármint a szemükkel könyörögni, és egyszerűen nekem meg nem sikerül ellenállni ennek a kérésnek. Így hát, szokás szerint elhoztam ezt a kis bújós tengerimalacot, nem hagyhattam ott magára.

Amikor hazaértem, anyám természetesen közölte, hogy nem igazán örül ennek a hirtelen jött vásárlásnak, hozzátette, hogy jó lenne, hogyha legközelebb már nem állatot vennék, hanem valami mással térnék haza. Gondoltam, semmi gond, ezt a kérést szívesen teljesítem, hiszen már régóta esedékes egy új táska vásárlása. Úgyhogy rá is vágtam, hogy amennyiben ő fizeti, akkor természetesen legközelebb valami mást fogok vásárolni magamnak. Mivel rábólintott, így elmerültem a kézitáskák világában.

Bár alapvetően én inkább a nagyobb pakolósabb típusú táskákat részesítem előnyben, anyám kikötötte, hogy kézitáskát vásároljak, amivel meg tudok jelenni egy nívósabb eseményen is. Ennek annyira nem örültem, mert a kézitáskáról mindig nagyon elegáns lányok jutnak eszembe, én pedig nem tartom magamat annak, és nem is illik a stílusomhoz, de amikor rátaláltam az Anna táska weboldalra, akkor megbizonyosodhattam arról, hogy a kézitáska nem feltétlenül jelenti az elegánsabb kivitelezésű táskát, bár természetesen ilyen is van közöttük, de kézitáskának nevezik a nagyobb, akár aktatáska fazonú és méretű darabokat is. Ennek nagyon megörültem, hiszen így lesz egy kézitáskám, ami mégsem egy icipici nőies darab, hanem olyan táska, amiben tényleg kényelmesen elférnek a holmijaim. Megígérem, hogy tengerimalacot nem fogok beletenni. Nem is kellett sokáig nézelődnöm ahhoz, hogy ebben a kézitáska birodalomban megtaláljam a nekem való női kézitáskát. Ez egy Anekke kézitáska, ami fekete színű, és az egyik oldalán különböző minták vannak. Például egy cica is van rajta, a másik oldala viszont egyszínű, fekete, és talán bézs szín van még benne, aminek köszönhetően ez a táska szerintem több különböző alkalomhoz is illik, hiszen amikor kicsit bohókásabb a hangulatom, akkor a mintás oldalt tudom használni, amikor pedig elegánsabb helyen kell megjelenni, akkor a másik oldalára fordítva már rögtön elegánsnak fog tűnni. Persze ez a táskának a hátoldala, de szerintem irtó praktikus, hogy két különböző mintázatú az oldala.

Pikk-pakk végig is nyomtam a vásárlást az oldalon, erre szerencsére nem kellett sok időt szánni, egyszerűen a megrendelés gombra kattintva készítettem egy profilt, majd pedig végig mentem a rendelés alaplépésein, és végül véglegesítettem a rendelést. Azt olvastam az oldalon, hogy a regisztrációnak több előnye is van, azon kívül, hogy a rendelésemet nyomon tudom majd követni, és visszatérve gyorsabban is tudok vásárolni, hűségpontokat is lehet gyűjteni a vásárlások során, amiket be lehet váltani az oldalon újabb vásárlás alkalmával.

Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, most már tudom, hogy a kézitáskák is lehetnek praktikusak, sok minden elférhet bennük, és baromi jól is kinézhetnek.