Az unokaöcsémet és az anyukáját is sikerült meglepnem

Isten éltesse az ünnepelteket!


A családunkban mostanában szinte majdnem minden hétvégén szülinapozunk. Sokan születtek ezekben a hónapokban, úgyhogy ünneplés követ ünneplést. Ezzel együtt pedig lassan már profi leszek az ajándékozásban. Ezúttal mondjuk nem is volt annyira nehéz dolgom. Az unokaöcsém mostanában nagyon sokat mondogatta, hogy mennyire szeretne egy tengeri malacot. Nagyon oda van azokért a kis szőrös jószágokért. Félelmetes, hogy mennyi mindent tud róluk, mint kiderült azért, mert belépett az interneten egy tengerimalac klubba. Itt pedig nagyon sok érdekességet, tippet osztanak meg velük kapcsolatban. Mivel ennyire szereti őket, és már elég nagy ahhoz, hogy egyről gondoskodjon is, úgy gondoltam meglepem eggyel a születésnapjára. Persze, előtte egyeztettem a szüleivel, akik támogatták az ötletet. Azonban nemcsak ő volt az egyetlen szülinapos a családban, hiszen anyukája is az ünnepeltek táborát erősítette. Az ő ajándéka esetében már egy kicsit jobban kellett törnöm a fejemet. Elég csajos, szóval ezen a vonalon indultam el, és így jutott eszembe a Cipomarket.hu.


Kicsi, fekete, elegáns – alapdarab egy női gardróbban


 No, nem cipőt vettem neki, mert azt nélküle és a pontos méretei nélkül nem lehet, de mivel meg akartam lepni, ezért szóba se jöhetett, hogy megkérdezem. Így, leszűkült a kör a táskákra és a pénztárcákra, hiszen ez is kapható a webáruházban. Egyébként a cég a gyerekekre és a férfiakra is gondol, úgyhogy akár az unokaöccsém is kaphatott volna más ajándékot. Végül úgy döntöttem, hogy egy táskával lepem az anyukáját. Én a szűrők segítségével keresgéltem, mert akkor tényleg csak azokat dobja fel a rendszer, ami nekem érdekes lehet. Ugyanakkor a főbb kategóriák megvannak, így nem kell végignézni a cipőket, ha pl. pénztárcát vennék. Nagyjából meg is volt az elképzelésem. Szóval beállítottam a színt, a méretet és az árkategóriát is. Fekete, kisebb méretű táskát kerestem, amivel alkalmi eseményekre el tud menni, és pont belefér minden, amire ilyenkor egy nőnek szüksége lehet. Volt, miből válogatni, és több termék is tetszett, de azért sikerült dönteni. Egy olyan olasz táskát választottam, amelynek a pántját rövidre és hosszúra is lehet állítani. Kívül bőr, belül textil. Ráadásul a Cipomarket.hu webáruházában most 21% kedvezmény volt rá. Egy pillanatra még azon is elgondolkodtam, hogy magamnak is veszek egyet, de aztán ellenálltam ennek a kísértésnek.

Gyors és megbízható


Miután úgy éreztem, hogy meg is van a befutó, azonnal nekiláttam leadni a rendelést. Ez legalább annyira egyszerű volt, mint maga a vásárlás menete. Meg kell adni a személyes adatokat, szállítási és számlázási címet beállítani, valamint eldönteni, hogy milyen szállítási és fizetési módot választok. Esetemben mondjuk nem kellett az első teendővel törődni, mivel regisztrált vásárlóként azok már szerepelnek a rendszerben, szóval még gyorsabb volt a folyamat. Pár napon belül pedig meg is érkezett a csomag, amelynek a szállítási költsége csak 1000 Ft volt. Ez elég jó szerintem, hiszen manapság simán elkérnek ezért a szolgáltatásért 1500-2000 Ft körül is. Minden rendben is volt, végig tudtam követni, hogy hol jár a csomag. Sem kívülről, sem belülről nem volt rajta semmilyen sérülés.


 Ismét elégedett voltam a https://cipomarket.hu/ oldallal. Gyorsan, egyszerűen ment a vásárlás. Nem volt gond se a fizetés, se a szállítás során. Nagyon szép és jó minőségű a táska is, szóval várom már a reakciót. Persze az unokaöccsém reakcióját még jobban várom. Valószínűleg közel lesz a kamera, hogy megörökíthessük a pillanatot, amikor meglátja az új kiskedvencét.