A tengerimalacoknál fontosabb lenne a munkakeresés

A húgom egyenesen meg van őrülve a tengerimalacokért és a tengerimalac klubért. Megmondom őszintén, állatbarátnak tartom magam ugyan, és nem eszem húst sem, szóval tényleg törődök az állatok sorsával, mentett cicáim vannak, de egyszerűen a tengerimalacokkal soha nem tudtam mit kezdeni. Olyan kis egyszerű lényeg, elvannak a világukban, szerintem nem sok dolgot fognak fel a külvilágból. Ezzel nem is lenne baj, hogy elvannak, és én is az általam jobban kedvelt állatokkal, de a húgom egyfolytában velük nyüstölt, hogy ugyan mégis barátkozzak velük, meg ha ő nem ér rá, gondoskodjak róluk – persze ez utóbbit megtettem, de érzelmi kötelék nem tudott köztem és a kis szőrösök között kialakulni. Tudom, hogy sokak szemében ők nagyon cukik, és ezért lehet, hogy fogok kapni pár rosszalló üzenetet, de nekem házi kedvencként érthetetlen a tengerimalac. Egyébként már nem élünk együtt a húgommal, szóval sajnos amiatt látom csak kevesebbszer a malackákat, mert alapból őt is, de ez van. A klub pedig, ahová jár, számomra a fanatizmus netovábbja. Nem tudok ezzel a dologgal mit kezdeni, hogy ő ennyire rajong ezekért az állatkákért – mert sokszor úgy érzem, nincs más fontos téma számára.

Pedig lehetne például a diákmunka keresése is a porondon, én legalábbis úgy gondolom, nem lenne rossz ötlet, ha beütné mondjuk a keresőbe, hogy „diákmunka szolnok”. De szívesen megismertetem őt a topiwork.hu oldallal, mert úgy gondolom, az is előrelépés lenne az ügyben. Itt ugyanis megannyi diákmunka lehetőséget találhatna, biztos vagyok benne, hogy lenne több olyan is, ami megragadná a figyelmét, és az óráival is össze tudná egyeztetni. Bár egyébként sem biztos, hogy a „diákmunka szolnok” a legjobb keresőkifejezés számára, mert Budapesten tanul, és a topiwork.hu-n rengeteg munka a fővároshoz kötné a jelentkezőt amúgy is. A TopiWork Iskolaszövetkezetet egyébként a húgom egyik ismerőse ajánlotta a figyelmembe, szóval remélem, hozzá is eljut az infó, és minél több korabelihez, mert nagyon korrekt bérezéssel érhetőek el szuper kis állások az oldalon.

Egyébként így idősebb fejjel számomra az a leginkább meggyőző és imponáló a TopiWork Iskolaszövetkezet oldalán belül, hogy a partnercégek is szerepet kaptak és röviden bemutatkoznak, vagy pozitív tapasztalataikról számolnak be a TopiWorkkel kapcsolatosan, ami általában hosszabb távú együttműködést jelent már. Az iskolaszövetkezet tehát messzire tekinthet vissza a legtöbb partnercéget illetően, ami minden résztvevő szempontjából jót jelent. Egyrészt a hallgató biztos lehet abban, hogy neves és megbízható céghez kerül, mely cég ráadásul tudja, mire számíthat egy diák munkaerőtől, és valószínűleg jól tudja integrálni a hallgatót a csapatba – akár hosszabb, akár rövidebb távú munkáról van szó. A szövetkezet pedig biztosítani tudja mindkét oldal számára a minőséget és a megbízhatóságot, így ő maga is ilyen értékelés alá kerül, mint egyfajta közvetítő.

Ezen felül a TopiWork tényleg mindenre felkészült: a Gy. I. K. felületen felül megannyi dokumentumot, tájékoztatót és segédletet helyeztek el az oldalon annak érdekében, hogy a leginkább gördülékenyen menjen a hallgatók számára az álláskeresés és a sikeres elhelyezkedéshez szükséges minden folyamat.

Ha már említettem korábban, hogy diákmunka szolnoki tartózkodással, akkor szóba jöhetnek az otthonról is betölthető pozíciók, ami szerintem nagyon menő lehet. Persze lehet, hogy ő inkább egy olyan helyet preferálna, ahová bejárhat, mindenesetre a topiwork.hu-nál mindenféle igény szerint lehet találni állásokat. Az oldal nagy előnye egyébként, hogy a legtöbb folyamat teljesen online bonyolítható le, így a legnagyobb kényelemben tudunk válogatni az állások között.

diákmunka szolnok

Ha a te érdeklődésedet is felkeltette a TopiWork Iskolaszövetkezet által nyújtott megannyi szuper lehetőség, akkor kattints nyugodt szívvel a topiwork.hu oldalra, ha még nem tetted volna meg, hogy felfedezhesd, mit kínálnak most a diákok számára munka terén. Ha pedig konkrét elképzelésed van a munkát illetően, használd a keresőt és a szűrési feltételeket. Egy kalappal mindenkinek a munkakereséshez, bízom benne, hogy akit kell, azt megtalálja ez a bejegyzés és a topiwork.hu…