A tengerimalacommal nagyon örültünk a lakásbiztosításnak

Én és a tengerimalacom

Meleg, nyári napon történt, hogy a tengerimalacommal bent játszottunk a sötétített szobában. Persze fény még így is bőven szűrődött be, olyan erősen tűzött a nap. A nyári forróság ellen azonban valahogyan védekeznünk kellett, és úgy éreztük, a klíma önmagában már nem lesz elég. Így hát lehúztuk a redőnyt is az ablakon. A tengerimalacom, akit Törpillának hívok, szerencsére jól bírja a hőséget. Talán jobban is, mint én, mert rólam egészen pontosan szakadt a víz. De persze még egy meleg nyári nap sem gátolhat meg abban, hogy együtt töltsük a délutánt!

Egy kis idő múltán azonban arra lettünk figyelmesek, hogy már nem csak rólam szakad a víz. Másodpereken belül olyan sötét lett, hogy alig láttunk valamit a szobában. Fel is húztam a redőnyt, hogy kapjunk némi világosságot. Akkor láttam csak, milyen fekete az ég alja! Mire azonban kimondhattam volna, hogy “vihar lesz”, mert el is ordította magát a nagy égzengés. A felhőkből a víz, mintha csak dézsából öntötték volna, úgy ömlött! A szél pedig úgy cibálta a fákat, mintha azok csak apró fűszálak lennének! Nagyon megijedtünk Törpillával, de nem sokáig tartott, amíg jött a következő megrémülés. A heves vihart ugyanis úgy tűnt, nem bírja a házunk, mert egy idő után már a csukott ablakok ellenére is dőlt be hozzánk a víz.

Pannonsafe – lakásbiztosítás beázás esetén is!

A vihar és a sokk elültével nagyon szomorú lettem. Szerencsére azonban nem estem kétségbe, mert tudtam, hogy van Pannonsafe biztosításunk! Így minden szempontból jó kezekben voltunk. Ugyanis a lakásbiztosítás beázás esetén is védett bennünket. Nagyon szeretjük a Pannonsafe csomagját, szeretettel ajánljuk mindenkinek! Szerencsére nem gyakran kell a segítségükért folyamodnunk, de már megtapasztaltuk, milyen az, amikor vigyáznak ránk. Megnyugtató érzés, azt kell, hogy mondjam! Legutóbb csőtörés miatt kellett értesítenünk őket, és képzeljétek le, még az elfolyt víz árát is megtérítették!

De ugyanígy más egyéb “vizes baleset” esetén is rendkívül segítőkészek. Így például segítenek akkor is, ha valaki nyitva felejti az ablakot, és egy hasonló nagy vihar kárt tesz a lakásban. Sőt, ha ilyen heves viharral állunk szemben, mint amilyen ez a mostani is volt, akkor akár még a kerti bútoraink is kárát láthatják a viszontagságos időjárásnak! Szerencsére a Pannonsafe-nek erre is van megoldása, mert a fedezetet a kerti bútorokra is kiterjeszthető. Öcséméknek ajánlgattam is, kössenek biztosítást a házukra! Ő persze kicsit ódzkodik tőle, mert nem rendelkezik teljes tulajdonjoggal az ingatlanra. De szerencsére a Pannonsafe-nél ez is megoldható, mert résztulajdonos is köthet szerződést! Én nagyon örülök, hogy annak idején őket választottuk, hogy a lakásbiztosítás beázás esetén is ilyen pazarul működik! Nem is tudom, mihez kezdtünk volna most nélkülük.