A tengerimalacok tudják, hogy a kft alapítása törzstőke nélkül is működik?

Amikor kisállat eledel boltot szeretnél nyitni, akkor az elsődleges célközönséged nem a kisállatok, hanem a kisállatok gazdiai. Ezt néha sokan elfelejtik és nem megfelelően gondolják ki a termékek koncepcióját. Hova tovább, már a teljes kft alapítás is zátonyra fut, mert nem olvasnak tovább a dolgoknak. A legtöbb kezdő vállalkozónak manapság éppen ezért pont annyi esze van, mint egy tengerimalacnak. Ne tartozz közéjük, hanem látogass el a topcegalapitas.eu oldalra, hogy megtudd a kft alapítása törzstőke mértékét és kritériumait. Készen állsz arra, hogy sikeres vállalkozó legyél?

Nem igényel komoly tudást egy vállalkozás megalapítása, ha a megfelelő szakemberek vesznek minket körül. Elsősorban keress egy nagyon jó könyvelőt, akivel át tudjátok rágni az összes cégforma és adózási nem sajátosságait. Gondolok itt főként az előnyökre, hátrányokra a saját tervezett tevékenységed fényében, hiszen így fog kiderülni az, hogy melyik lesz számodra a legmegfelelőbb. Azért is jó már a könyvelővel átbeszélni és kiválasztani ezeket, mert mégiscsak Ő fogja majd könyvelni a dolgokat. Nem árt tisztában lennie mindennel és illik, hogy beleszólása legyen a cégformába. Lehet, hogy nem tudod egyedül kiválasztani a tevékenységedhez legjobban illőt és ezzel a könyvelődnek is jelentősen feladod a leckét. Ha pedig valamilyen munka nehezebb, akkor bizony többet kell fizetni majd neki. Ezzel a lépéssel így nem csak fejtörést és időt spórolhatsz meg, de jelentős összegeket is hosszútávon.

Megvan a cégforma! Jöhet az alapítás?

Igen! Nincs túl sok teendő akkor, ha már mindent átrágtál a könyvelővel. Legalábbis akkor, ha egy profi csapat áll mögötted, mint például az, amit éppen bemutatok neked ebben a cikkben. A topcegalapitassal ugyanis akár egy óra alatt végezhettek minden papírmunkával a személyes találkozón. Ugye, hogy jól hangzik? És még csak most jön a legjobb rész! Amennyiben ugyanis igénybe szeretnéd venni a székhelyszolgáltatásukat is, akkor a cégalapítás folyamata ingyenes lesz a számodra.

Egy szuper ügyvédet is biztosítanak számodra, amennyiben nincs neked. A cégbejegyzés pedig irtó gyorsan megtörténik majd, és minden papírt átadnak a számodra. Tájékoztatva leszel a legfontosabb tudnivalókról is, illetve az oldalukon is informálódhatsz már előre azzal kapcsolatban, hogy még mik lesznek a teendőid a cég bejegyzése után. Ugyanis itt nem lehet még hátra dőlni, lesz jó pár határidős feladatod, amiket minél hamarabb el kell majd végezned. Elvégre a vállalkozók élete nem csak játék és mese.

Ha rendelkezésre áll a kft alapításához szükséges törzstőke, akkor azt el is kell majd helyezned a cég számára nyitott bankszámlán. Mindenekelőtt azonban azt tanácsolom Neked, hogy tájékozódj a főbb tudnivalókról és tennivalókról, mielőtt belevágnál egy vállalkozásba. Szerencsére a topcegalapitas.eu mindenben a segítségedre lesz és a kérdéseidre is nagyon gyorsan és precízen válaszolnak majd.

Kiváló szolgáltatásokat kínálnak nagyon kedvező csomagajánlatokban, melyek minden kezdő vállalkozó álmai is lehetnének. Remélem, hogy egyre nagyobb híre megy ennek a szuper cégnek és az általuk kínált szolgáltatásoknak, méltán megérdemelnék, hogy mindenki náluk alapítsa a cégeket, hiszen a kft alapítása törzstőke és topcegalapitas.eu nélkül lehetetlen!