A tengerimalacom segítsége nélkül nem ment volna

Világ életemben mindig is vágytam egy tengerimalacra, de a szüleim sosem engedték nekem. Pár hónapja ideköltöztem a mostani budapesti lakásomba és nem sokkal később vettem is egy tengerimalacot.Egy kis barna tengerimalacra esett a választásom, akit Dottie-nak neveztem el. Dottie egy nagyon aranyos és okos tengerimalac és nemrég nagyon sokat jelentett a segítsége…

Egy nap ültem a kanapén és tévét néztem. Dottie-t kiszoktam engedni néha kicsit a ketrecéből, hogy tudjon mozogni és nézelődni. Amikor a kanapén ültem, a tengerimalacom odajött hozzám és látszott rajta, hogy elég nyugtalan. Letettem a kanapéra egy kicsit, hogy pihenjen, de ő a fürdőszobám ajtaja felé vette az irányt. Ott állt az ajtó előtt hosszú-hosszú percekig, és nézett engem. Olyan volt, mintha érezné, hogy valami nincs rendben. Ahogy odamentem és kinyitottam az ajtót, láttam, hogy csőtörés van a fürdőszobámban. A tengerimalacom érdeme volt a csőtörés helyének megállapítása. Meg is dicsértem, de aztán cselekednem kellett. Eszembe jutott, hogy nemrég az egyik budapesti ismerősöm ajánlotta nekem a Vízszerelés.Net cégét és nagyon elégedett volt vele. Felmentem a weboldalra és megtudtam, hogy a szakemberek több mint 30 éve vannak a szakmában, és hogy Budapesten és Pest megyében akár 1 órán belül ki tudnak érni a helyszínre, amire nekem nagy szükségem volt, mert a víz kezdte elárasztani a lakásomat. Felvettem a kapcsolatot a céggel, hamar kiértek hozzám a szakemberek, majd elkezdték a munkálatokat. Nekem az előbb említett ismerősöm mesélte, hogy azt olvasta a Vízszerelés.Net oldalán,hogy az elárasztott vízakna csőtörésre utalhat, és ezért gondoltam azt, hogy ez valószínűleg csőtörés lesz. A Vízszerelés.Net szakemberei elmondták, hogy a csőtörést az elöregedett csőfalak és a kemény víz miatt kialakuló vízkő is okozhatta, és ha legközelebb ilyet észlelek, akkor próbáljam meg elzárni a főcsapot, ami az utánpótlást biztosítja.Szerencsére rövid idő alatt sikerült elhárítani a problémát az eredeti és minőségi eszközeik segítségével.

Nagyon elégedett voltam a szakemberek professzionális munkájával. Mint kiderült, a csapat a csőtörés helyének megállapítása mellett vízszereléssel, csatornázással, duguláselhárítással, csatornakamerázással és fűtésszereléssel is foglalkozik, így bármilyen problémával kapcsolatban lehet rájuk számítani, és én is csak ajánlani tudom őket.