A Tengerimalac Klubban is csak a munka!

A házi kedvencek mindig nagyon jól összekovácsolják az embereket, hiszen az állatok tartása (amellett, hogy nagy felelősség) egyfajta hobbi is. Nekem is van két tengerimalacom, ezért hetente egyszer eljárok egy Tengerimalac Klubba, ahol más gazdikkal megbeszéljük a tapasztalatainkat, legyen szó a kis állatkáink etetéséről, gondozásáról vagy akár vicces történetekről. Sokan már oszlopos tagjai vagyunk ennek a klubnak, és bizony néha elkalandozik a beszélgetés más irányokba is, de azért főleg a tengerimalacoknál szokunk maradni.

Múlt héten azonban elhatároztam, hogy céget alapítok, és ez annyira lefoglalta a gondolataimat, hogy még a Tengerimalac Klubban is csak erről tudtam beszélni, hátha az ottani ismerősöknek vannak jó tippjei, bevált fortélyai a számomra, hiszen egyre több ember indít vállalkozást. Nagy szerencsémre pont volt is egy olyan kisállat-tulajdonos, aki már évek óta a saját cégét építgeti, és rengeteg hasznos tanácsa volt a számomra. A leghasznosabb infó, amit elárult, az az volt, hogy székhelyszolgáltatást vesz igénybe. Erről nem sok mindent hallottam ezelőtt, úgyhogy gyorsan rá is kerestem a telefonomban, hogy “székhelyszolgáltatás budapest árak“. Mert az ára azért fontos mindennek.

Nos, a Tengerimalac Klubban megismert barátom megnyugtatott, hogy a budapesti székhelyszolgáltatás árak nem is olyan rosszak, ha megfelelő céget választ az ember: a Székhelyszolgáltatás24 csapata is ilyen, akik mind Budapesten, mind Újlengyelben vállalnak székhelyszolgáltatást, alacsony árak mellett.

És hogy mit kapunk a pénzünkért? Céges székhelynek megadhatunk egy olyan címet, ahol valójában nem végezzük a tevékenységet. Felmerülhet bennünk, hogy mire is ez – nekem is ez volt az első kérdésem. Hiszen rákeresve, hogy “székhelyszolgáltatás budapest árak”, még nem láttam át azonnal ennek a lehetőségnek minden előnyét. A kedves ismerős elmondta, hogy aki székhelyszolgáltatást vesz igénybe, az nem csupán a személyes lakcímét védi meg (hiszen nem erre jegyzi be a vállalkozását), hanem megspórolja az irodabérlés-és fenntartás, illetve a bejárás költségeit is. Az ugyanis egyáltalán nem törvénybe ütköző, hogy máshonnan végezzük a cég tevékenységét, mint ami a bejegyzett székhely. Abból viszont gondok akadhatnak, ha azt veszik észre a hatóságok, hogy a bejegyzett cím teljesen “elhanyagolt”, nem veszik át az oda érkező leveleket és küldeményeket, nincs cégtábla kihelyezve…

A Székhelyszolgáltatás24 csapata pontosan tisztában van a jogszabályokkal, ezért minden intézkedésnél szem előtt tartják, hogy teljesen legálisan történjenek a dolgok. Így az ember megnyugodhat, hogy nem “tilosban sántikál”, és nem is fog egy apró figyelmetlenség miatt szabályt sérteni a cége.

A székhelyszolgáltatás budapesti áráért cserébe a leveleink és csomagjaink átvételre kerülnek, és havonta egyszer továbbítják őket számunkra. A levelek tartalmáról szinte azonnal értesülünk, hiszen beszkennelve, e-mailen keresztül továbbítják nekünk 24 órán belül, ami rendkívül gyors reakcióidő. A hatóságok fogadásával se kell törődnünk, a Székhelyszolgáltatás24 csapata profin és készségesen intézi ezt is számunkra.

Egy budapesti címre bejegyzett cég nagy bizalmat kelthet az emberekben, hiszen a legtöbben az ismerős dolgokhoz ragaszkodunk, afelé húz a szívünk. Így tehát magabiztosan ki lehet jelenteni, hogy a Székhelyszolgáltatás24 csapata egy hasznos szolgáltatást nyújt, válasszuk azt bármilyen célból. Épp ezért nagyon örülök, hogy szóba hoztam ezt múlt héten, rákerestem telefonon a budapesti székhelyszolgáltatás árakra, és hasznos tanácsokat kaptam ezzel kapcsolatban az egyik ismerősömtől. Nem is számítottam rá, hogy pont a Tengerimalac Klubban fogom az egyik leghasznosabb tanácsot kapni az új vállalkozásomhoz!